top of page

PRP

Platlett-Rich Plasma (PRP) är en icke-kirurgisk procedur för håravfall och hudföryngring som innebär att du använder din egen blodplasma för att stimulera hårväxten och reparation av hud.

Hur fungerar det?

Under behandlingen tas en liten mängd blod från kunden. Därefter bearbetas blodet i en centrifug för att kunna extrahera blodplättsrika plasman. Sedan injiceras plasman i hårbotten, rynkor eller ärrvävnad. Tillväxtfaktorerna som finns i PRP hjälper att stimulera hårsäckar, främja hårväxt och tjocklek. Det hjälper även stimulering av kollagenproduktion som hjälper till att släta ut rynkor och ärr.

För vem passar denna behandling?

Oavsett orsak till försämrad hårtillväxt så ökar man förutsättningar till läkning och reparation med PRP behandling. Det passar utmärkt för dig som är ute efter ett mer naturligt sätt att få tillbaka hårväxten och föryngra huden. 

Risken för allergireaktion är minimal då PRP egentligen är kroppseget. 

När kan man förvänta sig att se resultat?

Behandlingen omfattar vanligtvis en serie av sessioner och resultat kan ses efter några månader. Vi rekommenderar att man gör ett antal behandlingar för bäst resultat. Vårt förslag är att göra 3-4 behandlingar med en månads mellanrum, därefter glesas det ut till 3 och sedan var 6e månad.

För att boka tid för denna behandling behöver du boka tid för konsultation 48 h före planerad behandlingstid. 

Boka kostnadsfri konsultation här.

Kostnadsfri konsultation

0 kr

1250 kr

PRP Skägg och huvud

2000 kr

PRP Hårlinje/del av hårbotten

PRP Hela huvudet

1500kr

PRP Skägg

1500kr

bottom of page